NIKOLA REKORDER: Jokić POMERA GRANICE NBA lige!

Autor:

Sport

11.11.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastičan start seozne za najboljeg košarkaša sveta.

NIKOLA REKORDER: Jokić POMERA GRANICE NBA lige!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Denver Nagetsi silovitu su krenuli u odbranu NBA titule osvojenu prošle sezone, a najzaslužniji za blistave partije od starta sezone je njihov najbolji košarkaš i MVP finalne serije Nikola Jokić.

Izabranici Majka Melouna su na skoru 8-1 čim.

Nakon što je prestigao Lebrona Džejmsa po broju tripl dablova u karijer i nalazi se na 4. mestu večne liste, Nikola je uspeo da dođe do još jednog dostignuća.

Naime, u svih devet utakmica nove sezone NBA lige Jokić je imao najmanje 20 poena i 10 skokova.

 

 

To je poslednji put uspelo Kevinu Garnetu u sezoni 2004/05. i Karlu Meloun (1988/89), koji su u prvih devet utakmica pomenutih sezona imali najmanje 20 i 10 skokova u svakom susretu.

Jokić ove sezone prosečno beleži 29.1 poen, 12.9 skokova i osam asistencija, uz jednu ukradenu loptu i sjajne procente – 62 odsto iz igre.

Priliku da nastavi fenomenalni niz imaće protiv Hjustona u duelu sa svojim bivšim saigračem Bobanom Marjanovićem, a taj meč biće na programu u noći između nedelje i ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading