ĐUROVIĆEVA ANALIZA: "Da je Partizan izgubio od Fenerbahčea, imao bi male šanse za Top 8"!

Autor:

Sport

10.11.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni košarkaški trener govorio je o velikoj pobedi u sedmom kolu Evrolige.

ĐUROVIĆEVA ANALIZA: "Da je Partizan izgubio od Fenerbahčea, imao bi male šanse za Top 8"!

Foto: youtube.com/HappyTV

Iskusni košarkaški trener i analitičar, Vlade Đurović, govorio je o velikoj pobedi Partizana protiv Fenerbahčea u sedmom kolu Evrolige.

Crno-beli su savladali turski tim sa 85:84 posle preokreta u "Štark areni".

- Neverovatna i velika pobeda. Partizan je neke utakmice gubio na ovaj način, nesrećno i sada mu se to vratilo. Mnogi će reći da ima još da se igra, ali da je Partizan izgubio i ovo, imao bi minimalne šanse da uđe među osam. Nije još ništa rešeno, mnogo ima da se radi za oba srpska kluba. Pričao sam sa nekim ljudima u kafiću, moje mišljenje je da je meč rešio Danilo Anđušić. U poslednjoj deonici uhvatio je skok u napadu, vratio Dožeru za trojku, pa dao jednu pored Itudisove klube. Dao je i dva penala, imao asistenciju za zakucavanje Smailagića. Uradio je dosta toga dobrog - rekao je Đurović.

Trener Željko Obradović nije bio zadovoljan igrom Tristana Vukčevića u defanzivi.

- Slažem se sa Željkom u potpunosti. Nije promašio nijednu loptu, pogodio je i penale, dvojke i trojke, baš kao u Splitu. Dugo ne igra i onda na pitanje zašto je sjajan u napadu, a odmaže u odbrani. Ne mogu da verujem, ta visina, raspon ruku, to je nešto kao Vembanjama. Nije toliko visok, ali ima raspon da je to strašno. Umesto da lupi dve-tri rampe, da ima sedam-osam skokova... Njegov otac Duško je bio sjajan košarkaš u Grčkoj, ovaj mali je viši od njega. Morao bi da razgovara sa njim. Odbrana nije filozofija, to je stvar volje. Žao mi ga je, uzalud gubi vreme, kad ga vidim na klupi ili iza, praktično u publici kao 13. igrač, mene srce bolji - dodaje Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Dragan

11.11.2023 22:33

Dajte ovom coveku neki posao

Dosadio Bogu i narodu

02.12.2023 23:43

Dokle ce ovaj ,,ciga,, da popuje i da cinicki omalovazava Partizan. Dali dobija novac za ovo blacenje !