OGLASIO SE AGENT BRUNA KABOKLA: "Dobijali smo PRETNJE!" Evo KAKO je centar ZAVRŠIO u Partizanu!

Autor:

Sport

07.11.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle mnogo administrativnih problema, posao je konačno završen.

OGLASIO SE AGENT BRUNA KABOKLA: "Dobijali smo PRETNJE!" Evo KAKO je centar ZAVRŠIO u Partizanu!

Foto: twitter.com/PartizanBC

Bruno Kaboklo

Bruno Kaboklo novi je igrač Partizana. Ugovor je potpisan na sve godine, ali nije sve bilo lako.

Naime, pre nego što je došao u redove crno-belih, snažni centar morao je da završi svoj spor sa Venecijom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bruno kaboklo

 

Čitavu situaciju objasnili su iz menadžerske agencije pomenutog košarkaša, te je u razgovoru za Sportando objašnjeno da Kaboklo nije ni imao ugovor sa Venecijom.

- Kada sam potpisao Bruna, pregledao sam njegov ugovor i shvatio da on zapravo nije zvanično potpisao sa Venecijom, pošto je potpisao preliminarni ugovor, a ne zvaničan ugovor. U ugovoru je navedeno da postoji klauzula o kupovini koja se mora platiti ukoliko se preliminarni sporazum ne ispuni. Znali smo od samog početka da možemo napustiti situaciju u bilo kom trenutku. Vlasnik (klub) je napravio veliku grešku jer je ugovor koji su sastavili bio veoma loše napisan. Razumeo sam da je želeo da se zaštiti jer ulazi u izbore. Pokušali smo na sve načine da platimo klauzulu o kupovini mnogo ranije, ali su želeli samo da naruše moje ime i ime igrača, nadajući se da će nas pritisak slomiti - rekao je njegov agent, koji je potom otkrio da je dobijao i jezive pretnje:

- Čak su slali ljude da nam prete na društvenim mrežama. Kada se priključio NBA turneji, kontaktirali su sve strane, uključujući i NBA, pokušavajući da ga spreče da igra. Svi su znali da to ne mogu da učine, i zato se priključio njima. Nisu želeli igrača, nisu želeli klauzulu o kupovini, samo su želeli da mu naškode. FIBA je presudila u našu korist, i sada je on sa Partizanom - zaključio je agent Bruna Kabokla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading