GROBARI SE OSVETILI MIROTIĆU: Evo ŠTA je DOŽIVEO zbog POGAŽENE REČI!

Autor:

Sport

13.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu blagonaklono gledali na prelazak Nikole u Armani, a sve nakon date reči Partizanu.

GROBARI SE OSVETILI MIROTIĆU: Evo ŠTA je DOŽIVEO zbog POGAŽENE REČI!

Foto: Starsport, Shutterstock

Nikola Mirotić i Partizan je saga koja je trajala čitavog leta. Dok je sjajni krilni centar još uvek(samo formalno) bio član Barselone, započeo je pregovore sa beogradskim crno-belima, a kako su isti bili uspešni, čekalo se samo da se reši papirološka situacija između Nikole i španskog kluba.

Međutim, situacija se promenila, a Mirotić je iz nikada do kraja objašnjenih razloga odlučio da ipak ne dođe u Beograd, već da svoju košarkašku sreću potraži u Milanu.

Pominjani su pritisci, pretnje, želja da ne deli narod zbog navijačke pripadnosti, a šta je prava istina zna samo Nikola.

Željko Obradović se oglasio o ovoj temi.

- Ispričaću vam sve što ja znam o tome. Posle nekoliko razgovora sa Nikolom koje smo imali i ja i uprava kluba, pozvao me je i rekao da sigurno dolazi u Partizan. Ostalo je da se razreše papirološke stvari između njega i Barselone i ta čitava zavrzlama. Međutim, mi smo za sve to vreme nastavili da komuniciramo. On je izuzetno vaspitan momak i svi ti razgovori bili su prijatni, sve je teklo kako treba, razgovarali smo o procesu sastavljanja tima, o igračima koje dovodimo, planovima, zanimao se za svaki detalj. Sve se naglo promenilo. Posle dve nedelje takvih razgovora pozvao me je i rekao da ne može da dođe. Kad sam ga pitao zašto, rekao mi je da su u pitanju pritisci. Objasnio sam mu da smo svi mi pod pritiskom, da je to deo posla i vređanje i očekivanja i pretnje, ali da niko nije trpeo neke posledice od tog pritiska i da on sa tim može da se nosi. Tada mi je rekao da je dobio nekoliko poziva i da je prinuđen da odustane. Reći ću vam tačno kako je Mirotić meni rekao. Nije izgovorio nijedno ime, ali mi je rekao da je dobio pozive iz "crkve" - rekao je Žoc.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Navijači Partizana su bili razumljivo razočarani, a kako i ne bi, kada je Mirotić jedan od najboljih evropskih igrača i svaki tim bi sa njim bio mnogo jači.

Međutim, deo grobara nije samo razočaran, odlučili su da se osvete Mirotiću, a to su uradili uništavajući mu ivominu.

Naime, kako kaže dobro obavešten izvor našeg portala Republika.rs, Nikoli je načinjena šteta.

- Nikola poseduje njivu na Staroj planini koju voli da poseti kada je u Srbiji. Grobari su ovo saznali, uzorali su njivu, a pokrali su sve ovce koje su se nalazile na licu mesta - rečeno je za naš portal.

Nije poznato kako je Mirotić reagovao na ovo, ali mu svakako nije bilo prijatno.

Priliku za "doček", grobari će imati u 13. kolu Evrolige 07.decembra, kada italijanski klub bude gotovao u Areni.

Ostaje nada da će sve proteći u fer i sportskoj atmosferi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading