LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE?! Pogledajte neverovatan potez Nikole Jokića, ZA NE POVEROVATI! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2023

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je maestralnu utakmicu prethodne noći, uprkos povredi. Zabeležio je 35 poena, 14 skokova i 12 asistencija za pobedu Denvera protiv Nju Orleansa (134:116), a istovremeno je ispisao istorije NBA lige pošto je došao do 108. tripl-dabla u karijeri i zaseo na četvrto mesto večne liste!

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE?! Pogledajte neverovatan potez Nikole Jokića, ZA NE POVEROVATI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Međutim, nije se time opterećivao tokom utakmice, želeo je samo da njegova ekipa napravi preokret protiv Pelikansa koji su u jednom trenutku vodili i 20 razlike, međutim sredinom treće deonice Nagetsi su dodali "pun gas" i uspeli da naprave preokret kakav se retko viđa. I ne samo da je Jokić bio šef orkestra u tom trenutku, nego je počeo da improvizuje i da izvodi poteze kakve nikad nismo videli od njega.

Tako je u jednom trenutku igrao leđima protiv Jonasa Valančijunasa, jednog od najjačih igrača u NBA ligi, pa je uspeo da ga okrene i napadne koš, a onda i da u vazduhu promeni ruku kojom šutira (!?). Sa desne ne levu, pa u koš - kao Majkl Džordan u finalu NBA lige 1991. godine protiv Lejkersa. Pogledajte taj potez!

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading