ZNA SE KO JE TATA U NBA: Jokić držao čas braći Srbima Miciću i Pokuševskom!

Autor:

Sport

29.10.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver ubedljivo savladao Oklahomu.

ZNA SE KO JE TATA U NBA: Jokić držao čas braći Srbima Miciću i Pokuševskom!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su treću pobedu iz isto toliko utakmica u novoj sezone NBA lige, pošto su na gostujućem parketu ubedljivo savladali Oklahomu rezultatom - 128:95.

Srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom je pokazao svoju neospornu dominaciju na terenu, predvodivši svoj tim do pobede.


Ostvario je učinak od 28 poena, 14 skokova i čak asistencija za manje od pola sata provedenih na parketu! Prava lekcija za Srbe iz redova "tandera" - Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog. Džamal Marej je dodao 22 poena, dok su Porter i Barton postigli po 15 poena. 

Vasa Micić, kojem je ovo debitantska sezona u najjačoj ligi sveta, na parketu je proveo 14 minuta uz učinak od dva poena i tri asistencije. Višegodišnji NBA igrač Aleksej Pokuševski je igrao 13 minuta, uz učinak od jednog poena i jednog skoka.

Foto: www.profimedia.rs

Micić

Katastrofalnu partiju za domaće pružio je reprezentativac Kanade Šej-Gildžus Aleksander pogodio je samo dva od 16 šuteva i meč završio sa sedam poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading