SKUPA FOTKA: Sve štih do štiha, Partizanove legende bodrile košarkaše u Areni!

Autor:

Sport

06.11.2023

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači oduševljeni!

SKUPA FOTKA: Sve štih do štiha, Partizanove legende bodrile košarkaše u Areni!

Foto: printskrin

Košarkaši Partizana ove sezone, kao uostalom i ranijih godina, imaju veliku podršku navijača.

Poznato je da su sezonske ulaznice za mečeve crno-belih razgrabljene u rekordnom roku, a mečevi čete Željka Obradovića privlače ogromnu pažnju.

Jednu od utakmica "parnog valjka" sa tribina Arene ispratile su i legende crno-belog sportskog društva. Ma, sve sami štih do štiha. Bilo da je u pitanju fudbalska ili košarkaška sekcija. A, bio je tu i poznati domaći pevač Aco Pejović koji je osvedočeni navijač Partizana.

Ipak, prednjačile su fudbalske ikone. Jedan do drugog stajali su Slaviša Jokanović, Gordan Petrić, Predrag Mijatović i Zoran Bata Mirković. Na kraju, bio je tu i Predrag Saša Danilović, slavni košarkaš kluba iz Humske i aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Srbije. U centru "skupe fotke" nalazi se gore pomenuti Pejović.

Objava na Instagram stranici "pbg.news", koja prati aktuelnosti iz Partizana, ponajviše fudbalskog i košarkaškog kluba, naišle na oduševljenje i histeriju "grobara".

Ređali su se pozitivni komentari ispod fotografije, od kojih se možda i najviše izdjava jedan koja suštinski predstavlja tihu patnju onih kojima je crno-bela boja u srcu: "Eh, da je na ovoj slici opis, nova uprava FK Partizan".

Osim toga toga, nizale su se pohvale: Gospoda, elita, familija...

Košarkaši Partizana naredni meč u Evroligi igraju u četvrtak protiv Fenerbahčea na svom partketu, što će možda biti povod za novo okupljanje ove ekipe u jednoj od loža "Štark Arene".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading