HRVATI SE POKLONILI SRBINU! Bivši igrač večitih ZALUDEO legendarnog trenera!

Autor:

Sport

05.11.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrepčani konačno "probili led" i slavili u novoj sezoni.

HRVATI SE POKLONILI SRBINU! Bivši igrač večitih ZALUDEO legendarnog trenera!

Foto: Starsport

Uspeli su košarkaši Cibone da upišu prvu pobedu ove sezone u 6. kolu AdmiralBet ABA lige i savladaju u neizvesnoj završnici Mornar iz Bara s 73:72.

Junak trijumfa bio je bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, Aleksandar Aranitović, koji je vratio nadu domaćinu da može da izbori opstanak na kraju sezone, obzirom da se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

Takav rasplet situacije nije promakao legendarnom treneru Aleksandru Petroviću, koji je imao samo reči hvale za srpskog košarkaša.

 

 

Iskusni stručnjak je po završetku meča u "Draženovom domu" oglasio na društvenim mrežama, gde je od svih igrača Cibosa iz aktuelnog sastava posebno izdvojio bivšeg košarkaša večitih rivala i srpskog beka "Sanija" Aranitovića.

- Neverovatna je količina energije kojom ovaj momak, Aleksandar Aranitović, brani boje Cibone u njenim najtežim trenucima od njenog postanka. I ne postoji drugi način nego da mu se javno zahvalim. Sani, u ime svih onih koji su nosili ovaj dres, jedno veliko HVALA - oglasio se Aco Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading