NAVIJAČI AEK PROTERALI IZRAELCE: Ne daju im da igraju košarku i njihovoj hali

Autor:

Sport

04.11.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapoen Holon nameravao da svoje mečeve u FIBA Ligi šampiona igra u dvorani žuto-crnih.

NAVIJAČI AEK PROTERALI IZRAELCE: Ne daju im da igraju košarku i njihovoj hali

Foto: Tanjug/AP

Izraelski košarkaški klub Hapoel Holon će morati da pronađe novo mesto za svoje domaće utakmice u FIBA Ligi šampiona. Izraelci su nameravali da zbog rata u svojoj zemlji igraju u Atini, tačnije u hali AEK, ali su se navijači žuto-crnih usprotivili pa je izgledno da Hapoel neće moći da igra tamo gde ga ne žele.

Problem se komlikuje utoliko više jer je FIBA već najavila da će Hapoel svoje mečeve igrati u atinskoj dvorani "Ano Liosa", ali pritisak navijača na upravu AEK dovodi do toga da AEK razmatra povlačenje pozivnice koju su ranije poslali FIBA. S obzirom na ove okolnosti, Hapoel će verovatno morati da traži alternativu za svoje domaće utakmice.

- Klub ulaže napore da pronađe salu za domaće utakmice u okviru Lige šampiona. Ovo se radi bez obzira na glasine koje dolaze iz AEK i njegovih navijača. Poslednjih dana smo dobili dosta upita naših zabrinutih navijača. Svi smo ujedinjeni i razmislićemo o saradnji u sredinama gde podržavaju neprijateljske terorističke organizacije - poručio je predsednik Hapoela Eitan Lanciano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading