NAVIJAČI PARTIZANA NAGAZILI MONEKEA! Junak Baskonije dobio skandalozne poruke posle meča - kad je pokazao ovo svi su OSTALI BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.11.2023

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov Instagram inboks je bio zatrpan porukama.

NAVIJAČI PARTIZANA NAGAZILI MONEKEA! Junak Baskonije dobio skandalozne poruke posle meča - kad je pokazao ovo svi su OSTALI BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Foto: printscreen Euroleague

Na dramatičnoj utakmici između Baskonije i Partizana, Čima Moneke je postao heroj Baskonije poenima sa linije za slobodna bacanja na samo 1,1 sekundu do kraja meča, donoseći svojoj ekipi pobedu rezultatom 84:83. Ova odlučujuća akcija donela mu je zaslužen status heroja na terenu.

Međutim, nakon utakmice, Moneke se našao na meti negativnih komentara jednog od navijača Partizana koji nije štedeo reči, uključujući i vulgarni jezik, na račun igrača Baskonije. Moneke je kasnije podelio glasovne poruke koje je primio na svom Instagram nalogu i zamolio svoje srpske prijatelje da mu prevedu uvredljive poruke.

 

 

Uprkos uvredama koje je primio, Moneke je zadržao osmeh na licu i odgovorio saosećanjem prema osobi koja ga je napala, rekavši: "Previše je rekao, čoveče. Smiri se, druže."

Važno je napomenuti da je Moneke ranije u 2023. godini pregovarao sa Partizanom i bio na meti crno-belih. Međutim, na kraju se odlučio za Monako kao svoju sledeću destinaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading