DŽORDAN U ŠPANSKOJ SAPUNICI: Majkl postaje kum svom sinu i Pipenovoj bivšoj koja mu je bila dadilja

Autor:

Sport

03.11.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik želi da legenda nastavi porodičnu tradiciju.

DŽORDAN U ŠPANSKOJ SAPUNICI: Majkl postaje kum svom sinu i Pipenovoj bivšoj koja mu je bila dadilja

Foto: shutterstock

Majkl Džordan i Skoti Pipen su harali NBA ligom sa Čikagom Bulsima i osvojili šest šampionskih prstenova i dobri su prijatelji, a kako sada stvari stoje porodice će im se dodatno povezati. Markus Džordan (32), sin po mnogima najboljeg košarkaša u istoriji i Larisa Pipen (49), bivša skotijeva supruga, nameravaju da svoju dugu vezu krunišu brakom. Ali to nije sve, naslednik planira da mu Majkl bude kum. Pritom je Larisa kao dadilja čuvala Markusa dok je bio mali, a on ju je sada zaprosio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 

Nismo još odredili datum, ali radimo na planiranju, dogovaramo se oko lokacije, broja gostiju i sličnih stvari. Ja sam bio kum na njegovom venčanju, kao i na venčanju mog brata, tako da želim da se ta tradicija nastavi - rekao je Markus Džordan, koji je opet upitan da naglas kaže šta zaista otac misli o njegovoj izabranici, a komentar je bio u samo četiri reči:

- Ti si odrasla osoba.

Podsetimo, Skoti i Larsa su bili u braku od 1997. do 2021. Imaju ćerku i trojicu sinova, od kojih je najstariji Skoti Džunior igrač Lejkersa. Larsa je, osim sa Skotijem Pipenom i Markusom Džordanom, bila sa još nekoliko poznatih košarkaša Tristanom Tompsonom, Malikom Bizlijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading