OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ! Sada je JASNO da li će se Petrušev VRATITI u Evropu!

Autor:

Sport

01.11.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet na kraju prošle sezone prešao u Filadelfiju.

OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ! Sada je JASNO da li će se Petrušev VRATITI u Evropu!

Foto: www.profimedia.rs

Odlazak Džejmsa Hardena u Los Anđeles Kliperse nagovestio je da bi njegovim putem trebao da krene i Filip Petrušev, ali do toga neće doći.

Kako prenose američki mediji, u timu iz "grada anđela" nema mesta za srpskog reprezentativca, zbog čega će uskoro postati slobodan agent. Samim tim pojavile su se spekulacije oko njegovog povratka u Evropu.

Bio je to razlog da se oglasi i njegov agent Miodrag Miško Ražnatović, koji je odbacio bilo kakvu mogućnost oko Filipovog povratka na Stari kontinent.

Republika

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

– Nema šanse. Uopšte ne razmatra Evropu – rekao je Miško Ražnatović za Maxbet sport.

Inače, Filip Petrušev je karijeru počeo u Megi, odakle se sjajnim partijama izborio za odlazak u Efes. Međutim, mala minutaža u klubu iz Istanbula uslovila je povratak na domaću scenu.

Usledio je potpis za Crvenu zvezdu Meridianbet, s kojom je prošle sezone došao do prve ozbiljne minutaže u Evroligi, a potom i potpisa za Seventisikserse. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading