DOBILI SMO ZVEZDU MERIDIANBET LAKŠE NEGO ŠTO SMO OČEKIVALI: Partizanov Amerikanac blistao od sreće

Autor:

Sport

31.10.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pi Džej Doužer otkrio kako su slavili dva puta u samo nekoliko dana.

DOBILI SMO ZVEZDU MERIDIANBET LAKŠE NEGO ŠTO SMO OČEKIVALI: Partizanov Amerikanac blistao od sreće

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet i drugi put u samo pet dana, a trijumf sa 98:87 upisan je i u AdmiralBet ABA ligi. Uspeh crno-belih utoliko je veći jer su igrali bez povređenog kapitena Kevina Pantera, mada ni crveno-belinisu bili u kompletnom sastavu.

U takvom odnosu snaga veći deo tereta morao je da preuzme i Pi Džej Doužer pa je utakmicu završio sa 12 poena, četiri skoka i osam asistencija. On zbog dobre partije nije krio zadovoljstvo.

Foto: Starsport

 

- Koju god utakmicu da igramo tog dana, to je najvažnija utakmica. Ali znali smo da je ova utakmica važna za nas. Teško je pobediti isti tim dva puta zaredom, bez obzira gde se nalazite. Tako da sam srećan što smo izašli fokusirani. Naučili smo iz našeg poraza, koji je bio veliki, i postali smo bolji. Činilo se da je rezultat bio malo lakši nego što smo očekivali - rekao je Doužer pa nastavio:

- Samo moramo da ostanemo zajedno. Preživeli smo oluju. Mislim da smo se danas mnogo više pridržavali taktike u igri. Nismo imali previše propusta u odbrani ili napadu. Tako da smo ostali zajedno i osigurali da svaki posed bude iskorišćen. Odsustvo Kevina Pantera je veliki gubitak za nas. Niko drugi nije on, i svi moraju biti svoji. Moramo imati mentalitet "sledeći igrač" ali ne pokušavamo da ga zamenimo. Svi moramo biti svoji i pustiti da se sve drugo samo odvija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading