SUSRET S LEGENDOM PARTIZANA GA JE OBRADOVAO! Ivan Perišić na derbiju u Areni!

Autor:

Sport

30.10.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku pažnju privukao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

SUSRET S LEGENDOM PARTIZANA GA JE OBRADOVAO! Ivan Perišić na derbiju u Areni!

Foto: Starsport

Prvotimac Totenhema, koji je sa selekcijom Hrvatske osvojio srebro i bronzu na Mundijalima u Rusiji i Kataru, iskoristio je posetu u Beogradu da dođe na košarkaški spektakl, kojim malo ko može da se pohvali u Evropi.

Ivan Perišić je u halu došao u društvu kondicionog trenera Andreje Milutinovića, kod kojeg radi oporavak od teške povrede kolena zarađene na početku sezone.

Ono što je posebno interesantno, Perišić je po dolasku u Štark arenu iskoristio priliku da proćaska sa bivšim kapitenom Partizana i nekadašnjim košarkašem Real Madrida - Novicom Veličkovićem.

Foto: Republika

Novica Veličković i Ivan Perišić

Podsetimo, drugi večiti okršaj ove sezone prati i legendarni hrvatski stručnjak Aco Petrović, koji je imao manjih problema da "sačuva" ulaznicu za ovaj derbi.

Foto: Starsport

 

Crvena zvezda Meridianbet je, podsetimo, neporažena u AdmiralBet ABA ligi, dok je Partizan jedini poraz doživeo u prošlom kolu od Mege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading