ŠOK UOČI VELIKOG DERBIJA: Zbog povrede neće moći da pomogne svojoj ekipi - večiti rival mora da iskoristi ovakvu šansu!

Autor:

Sport

26.10.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči evropske košarke danas će biti usmerene na dve prestonice.

ŠOK UOČI VELIKOG DERBIJA: Zbog povrede neće moći da pomogne svojoj ekipi - večiti rival mora da iskoristi ovakvu šansu!

Foto: Starsport

Dante Egzum protiv Jana Veselog

Peta evroligaška runda donosi dva velika derbija.

U beogradskoj Štark Areni odigraće se treći međunarodni večiti derbi u kojem će Partizan ugostiti Crvenu zvezdu Meridianbet, a samo dva sata kasnije u Madridu sledi veliki okršaj španskih ekipa, Real Madrida i Barselone.

Uoči susreta u "Vizink Centru" dve ekipe u okviru elitnog ranga evropskog košarkaškog takmičenja, imaju stoprocentni skor i nalaze se na prve dve pozicije na tabeli.

Međutim, uoči predstojećeg duela iz Katalonije je stigla informacija da će Barselona u predstojećem duelu nastupiti oslabljena s obzirom da Argentinac Nikolas Laprovitola zbog povrede mišića leve noge, neće moći da pomogne svojoj ekipi u predstojećem duelu.

Republika

Foto: Starsport

Ništa od argentinskog duela u španskom derbiju - Laprovitola i Kampaco

 

Treba napomenuti da je Laprovitola 2021. godine u redove Barselone stigao upravo iz Real Madrida u kojem je proveo dve sezone.

Laprovitola je profesionalnu karijeru započeo 2007. godine u argentinskom Lanusu, a u dosadašnjem delu karijere nastupao je i u Brazilu, Litvaniji, Rusiji i Španiji, a tokom 2016. godine je tri meseca proveo i u redovima NBA ligaša San Antonio Sparsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading