EVROLIGAŠ IPAK IZABRAO SELEKTORA! Nemac ih je ODBIO! Dželat Srbije MENJA Parkera na klupi Asvela!

Autor:

Sport

24.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Vilerbana startovao katastrofalno ove sezone u najelitnijem košarkaškom takmičenju.

EVROLIGAŠ IPAK IZABRAO SELEKTORA! Nemac ih je ODBIO! Dželat Srbije MENJA Parkera na klupi Asvela!

Foto: Starsport

Očajni rezultati i bilans od 0-4 na početku evroligaške sezone, prvi je platio dugogodišnji trener i brat vlasnika kluba Tonija Parkera, Ti Džej Parker.

Dugo je trajala neizvesnost ko će sesti na užarenu klupu Asvela. Kao najveći kandidat pominjao se selektor svetskih šampiona Nemačke Gordon Herbert, međutim, Košarkaški savez ove države je stopirao transfer, pa su se Francuzi okrenuli narednoj opciji.

 

Po svoj prilici, veoma su blizu da pronađu konačno rešenje, jer prema pisanjima italijanskih medija, selektor "azura" Đanmarko Poceko je blizu da potpiše ugovor sa Asvelom.

 

 

Selektor reprezentacije Italije, koja je više puta prethodnih godina bila kobna po selekciju Srbije, debitovaće kao trener veoma brzo prema pisanju novinara Eurohoopsa, Ćezarea Milantea.

Ostaje da se vidi da li će to biti već ove sedmice protiv Virtusa u "Astrobalu" ili u narednom kolu. Italijani ne moraju da brinu, jer će Poceko zadržati selektorski posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading