SADA JE SVE JASNO! Legenda NBA OBJASNILA zašto je uručila OTKAZ rođenom bratu!

Autor:

Sport

21.10.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti Džej Parker nije više trener Asvela.

SADA JE SVE JASNO! Legenda NBA OBJASNILA zašto je uručila OTKAZ rođenom bratu!

Foto: Starsport

Očajni rezultati tima iz Vilerbana i 17 uzastopnih poraza u Evroligi, doveli su do smene Ti Džej Parkera, koga je otpustio rođeni brat i vlasnik Asvela, Toni Parker.

Legendarni as San Antonio Sparsa, obrazložio je ovakvu odluku:

- Bilo je vreme za promenu, doživeli smo neke užasne rezultate, neprihvatljive. Ja sam strpljiva osoba. Rastao sam se sa Zvezdanom Mitrovićem posle godinu i po dana, jer igrači nisu želeli da igraju za njega, to sada nije bio slučaj. Svi igrači su podržavali Ti Džeja, ali je odluka bila moja – rekao je Toni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Toni Parker

Prema njegovim rečima, ekipi je potrebno da se "razdrma":

- Potrebna nam je šok terapija, nova vizija, novi trener. Tim ne može da pokaže sav potencijal, hemija nije bila prava, vreme je da pokuša da se spasi sezona. Imamo talentovan tim, samo je potrebno da neko drugi bude za kormilom. Verujem u ovaj tim, mnogi igrači nisu igrali na svom nivou od početka sezone. Naravno da mi je sve ovo teško palo, ali sam uvek pričao da ću donositi prave odluke za klub. Svi znaju koliko sam blizak sa porodicom i sa bratom, ali je to bila prava odluka. On je razumeo, pričao sam i sa članovima porodice, znaju i oni da je teško zadržati ovakav posao dugo. On je bio na udaru kritika i surovih komentara koji su ga ojačali i siguran sam da će mu to pomoći na budućem poslu, bilo to u Evroligi ili NBA.

Kao prioritet označen je selektor reprezentacije Nemačke, Gordon Herbert.

- Pričao sam sa Serđom Skariolom i Herbertom, on je naša prva opcija, nikad nisam razgovarao sa Anderom Trinkijerijem. Čekamo da postignemo dogovor sa košarkaškim savezom Nemačke koji razmatra opcije. Ako sve bude kako treba, Gordi će biti ovde u ponedeljak. Ako ne, probaćemo sa nekim drugim trenerom. Što se dogovora sa njim tiče, može da nastavi da vodi reprezentaciju, da radi oba posla, čekamo odgovor saveza - istakao je Toni Parker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading