SPEKTAKULARAN PREOKRET U ISTANBULU! Asvel PROKOCKAO 18 razlike! Gudurić SJAJAN u pobedi Fenera! Parkeru spreman OTKAZ! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.10.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je to 16. uzastopni poraz u Evroligi za košarkaše iz Vilerbana.

SPEKTAKULARAN PREOKRET U ISTANBULU! Asvel PROKOCKAO 18 razlike! Gudurić SJAJAN u pobedi Fenera! Parkeru spreman OTKAZ! (VIDEO)

Foto: Starsport

Bek Fenerbahčea Marko Gudurić

Košarkaši Fenerbahčea uspeli su da, nakon prilično lošeg prvog poluvremena, u drugom delu zaigraju znatno bolje i na kraju preokrenu i trijumfuju na svom parketu protiv ekipe Asvela - 101:86.

Ni 18 poena razlike nije bilo dovoljno Francuzima da prekinu crni niz od 16 poraza u najelitnijem evropskom takmičenju! Vodio je Asvel u drugoj četvrtini s maksimalnih 25:43, ali je od tada krenuo sunovrat izabranika Ti Džej Parkera, kome je posle ovakvog scenarija već spakovan otkaz.

U drugom poluvremenu je se video daleko veći kvalitet, koji Fenerbahče ima u odnosu na Asvel, pa je tim Dimitrisa Itudisa uspeo da na krilima raspoloženih srpskog reprezentativca Marka Gudurića i Skotija Vilbekina na kraju upiše rutinski trijumf.

Foto: Starsport

 

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je već pomenuti Vilbekin sa 18 poena, Tarik Biberović je dodao poen manje, dok su dvocifreni bili još Džonatan Motli sa 15, odnosno Najdžel Hejs i Marko Gudurić sa po 14 koševa.

Sa druge strane, kod Asvela je Frenk Džekson bio ubedljivo najbolji sa 25 postignutih poena, dok su Žofri Lovernj i Nando De Kolo ubacili po 11 koševa.

EVROLIGA, 4. kolo:

Četvrtak

Fenerbahče - Asvel 101:86

/Vilbekin 18, Biberović 17, Motli 15, Gudurić 14, Hejs 14 - F. Džekson 25, De Kolo 11, Lovernj 11/

Olimpijakos - Partizan (u toku)

Baskonija - Žalgiris (u toku)

Real Madrid - Olimpija Milano (u toku)

Petak

19.00 Monako - Alba

19.30 Anadolu Efes - Valensija

20.15 Panatinaikos - Makabi

20.30 Barselona - Bajern

20.30 Virtus - Crvena Zvezda Meridianbet

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading