GLAVOBOLJA ZA BARCOKASA! Olimpijakos ŽESTOKO oslabljen! Crveno-beli bez TROJICE dočekuje Partizan!

Autor:

Sport

19.10.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju u Pireju od 20 časova i 15 minuta.

GLAVOBOLJA ZA BARCOKASA! Olimpijakos ŽESTOKO oslabljen! Crveno-beli bez TROJICE dočekuje Partizan!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Olimpijakosa u četvrtom kolu Evrolige dočekuju regionalnog šampiona, koji je prethodno poražen na domaćem parketu od Barselone rezultatom 83:92.

Neposredno pred ove utakmice meč četvrtog kola Evrolige je preneta vest da u ekipi Jorgosa Barcokasa neće biti Ignasa Brazdeikisa i Luka Sikme.

Njih dvojica su nastupila na prethodnom susretu protiv Olimpije iz Milana, ali ih na susretu protiv kluba iz Humske neće biti u rosteru.

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas

Još od ranije van stroja je Šekil Mekisik, što znači da će Oli bez trojice izuzetno bitnih igrača ugostiti Obradovićev tim.

Za razliku od njih, na teren se vraća Najdžel Vilijamsa Gos, koji se oporavio od povrede.

- Igraće normalno. Juče je odradio kompletan individualni trening. Odlučili smo da ga jednostavno ne stavimo u ekipu da bismo mu dali još 1-2 dana nakon pauze koju je imao. Tako da će Gos igrati normalno i ovo je važno, jer smo juče imali veliki deficit u bekovima, posebno posle izbacivanja Kenana. Ali, treba reći i da se Gos vraća bez timskog treninga sa timom. Kao i Sikma, juče je igrao a da nije odradio nijedan timski trening - rekao je Barcokas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading