MIŠKO TERORIŠE PARTIZAN: Menadžer se baš okomio na crno-bele

Autor:

Sport

24.10.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj udarac niko nije očekivao.

MIŠKO TERORIŠE PARTIZAN: Menadžer se baš okomio na crno-bele

Foto: Starsport

Miško Ražnatović se baš okomio na Partizan. Iskusni menadžer i trofejni klub ušli su u otvoren rat kada je izraelski plejmejker Jam Madar bukvalno prebegao iz Humske u redove Fenerbahčea, za šta su crno-beli poslednji saznali. Nahavio je "parni valjak" tužbu, a dok se ishod čeka Izraelac nesmetano igra, dok se Miškov teror nad Partizanom nastavlja.

Republika

Foto: Starsport

 

Naime, najveće pojačanje ove sezone Partizana trebalo je da bude Nikola Mirotić, a možda bi se to i desilo da Ražnatović nije povukao određene korake. On je otvoreno branio Crnogorca srpskih korena sa španskim pasošem kada je odbio da dođe u Partizan na već dogovorenu saradnju posle navodnih pretnji.

Foto: Starsport

 

Međutim, ni to nije sve. Izabranici Željka Obradovića pretrpeli su prvi poraz ove sezone u AdmiraBet ABA ligi, prvi u ligaškom delu još od desetog kola prošle godine kada je slavila Cedevita Olimpija, a ovaj put je to zadovoljstvo pripalo Megi. A poznato je da je alga i omega srpskog kluba upravo Miško Ražnatović. Zato ne čudi da je on bio prezadovoljan posle, realno, iznenađujuće pobede u koju čak ni on nije verovao pre duela.

 

 

- Uživao sam u utakmici AdmiralBet ABA lige više nego što sam očekivao. Verovatno najveća pobeda u istoriji malog velikog kluba - likovao je Ražnatović na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
ISTINU U OCI

24.10.2023 14:49

OVO DVOJE NA FOTOSU NEMAJU KVALITET ZA EVRO LIGU !