POTPUNI ŠOK: Klub je obavestio javnost - sjajni košarkaš PROPUŠTA kompletnu sezonu usled teške povrede!

Autor:

Sport

22.10.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su se nadali, ali...

POTPUNI ŠOK: Klub je obavestio javnost - sjajni košarkaš PROPUŠTA kompletnu sezonu usled teške povrede!

Foto: Tanjug/AP

Stiven Adams

Sjajni Stiven Adams neće moći da pomogne svojoj ekipi u predstojećoj NBA sezoni.

Naime, Adams već duže vreme vuče povredu kolena usled koje nije nastupio ni na Svetskom prvenstvu za reprezentaciju Novog Zelenda, ali kako je ekipa Memfisa saopštila, tridesetogodišnji, 211 centimetara visoki košarkaš moraće da preskoči sezonu pred nama.

Rehabilitacija kojoj se podvrgao nije dala željeni rezultat i u narednom periodu će morati da se posveti oporavku za koji se ne zna koliko će trajati.

Adams je karijeru započeo u ekipi Velingtona na Novom Zelandu. U NBA je stigao pre tačno jedne decenije kada je postao član Oklahome iz koje je 2020. godine prešao u Nju Orleans.

Član Memfisa je postao 2021. godine.

Foto: Tanjug/AP

Za njega ja sezone već okončana

 

Navijači Memfisa su se potajno nadali da će se Adams barem u nekom delu predstojeće sezone priključiti ekipe, ali je sada postalo potpuno jasno da će Novozelanđanina na parketu gledati tek od jeseni 2024. godine.

Da podsetimo, nova NBA sezona startuje 25. oktobra, a u prvim susretima snage će odmeriti ekipe Denvera i LA Lejkersa, odnosno Golden Stejta i Finiksa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading