PRVENAC JOKIĆA: Slavlje u Somboru!

Autor:

Sport

22.10.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno su iskusili slast trijumfa.

PRVENAC JOKIĆA: Slavlje u Somboru!

Foto: printscreen/Instagram

KK Džoker u vlasništvu porodice Jokić uspeo je da ostvari prvu pobedu u novoj sezoni Košarkaške lige Srbije, pošto je  u 4. kolu slavio na domaćem terenu protiv ekipe Čačak 94  rezultatom  87:79.

Nakon smene trenera i dovođenja iskusnog stručnjaka Željka Lukajića, košarkaši iz Sombora su konačno ostvarili prvi trijumf i najavili da neće biti samo učesnik elitnog ranga.

Republika

Foto: screenshot

Željko Lukajić

 

Nestvarno zvuči da su domaći košarkaši meč otvorili serijom 20:0, a da su prvu četvrtinu rešili u svoju korist rezultatom 32:7.

Čačani su potom drugi kvartal dobili sa 31:14, na poluvremenu prišli Džokeru na svega osam poena minusa, a pred poslednjih 10 minuta je i ta prednost prepolovljena na četiri poena. Ipak, Somborci su sačuvali prednost i na kraju slavili pobedu.

 Aleksa Jugović koji je ubacio 21 poen, a pratili su ga Lazar Lugić i Miloš Nikolić sa po 17 poena. Sa druge strane se istakao Aleksander Pulijam sa 17 poena.

Džoker je na 11. mestu KLS lige sa jednim trijumfom uz tri poraza, dok Čačak 94 zauzima deveto mesto sa dve pobede uz isto toliko poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading