"SVAKO SVOGA KONJA HVALI": Jokićev drugar: Nikola trenira kao čudovište, strogo VODI RAČUNA O TELU

Autor:

Sport

14.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive izjave Erona Gordona nakon burnog leta najboljeg košarkaša sveta u rodnom Somboru.

"SVAKO SVOGA KONJA HVALI": Jokićev drugar: Nikola trenira kao čudovište, strogo VODI RAČUNA O TELU

Foto: Republika

Marko Kešelj, Nikola Jokić i Aron Gordon

Erik Gordon, košarkaš Denvera i saigrač našeg Nikole Jokića, samo u superlativu govorio je o srpskom košarkašu.

Amerikanac je u intervjuu za ESPN pričao je o nedavnom boravku u Somboru, rodnom gradu Džokera, gde se podrobnije upoznao s njegovim navikama.

Njegova rutina u Srbiji, njegov stil života su dosta slični njegovom mentalitetu na terenu. Video sam mir u njemu. Taj mir u glavi se prenosi na teren. To je ono što ga čini tako dobrim igračem. Nas dvojica imamo bolju hemiju van parketa, nego na njemu. I to govori nešto - rekao je Gordon.

Osvajači NBA prstena odlično sarađuju na terenu, ali i van njega, pa smo imali priliku da ih vidimo na Somborskom hipodromu kako navijaju za Jokićev konjički klub.

- On je najbolji igrač na svetu! Radi kao čudovište. Njegov režim, njegova ishrana i tol koliko je fokusiran na detalje kada je u pitanju njegovo telo, to nema niko drugi - poručio je Gordon i nastavio:

Foto: Tanjug/AP

Gordon i Jokić

 

- Tek mu je 28 godina. Kako vreme bude prolazilo biće još pametniji kako bi manipulisao odbrane i napade. Ne vidim da nekoga ko može da ga zaustavi. Još niko nije našao odgovor za njega.

O zemlji domaćina imao je štošta lepo da kaže.

- Hrana je fenomenalna, Sombor je grad iz bajke. Arhitektura je prelepa, izgleda kao da je svaka zgrada jedinstvena. Ljudi su jako gostoljubivi, žive lagano svakodnevnicu - zaključio je Erik Gordon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading