"REPUBLIKA" SAZNAJE! ZVEZDA MERIDIANBET NAŠLA NOVOG TRENERA?! Evo ko će ZAMENITI Ivanovića na klupi crveno-belih!

Autor:

Sport

21.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet rastao se sa iskusnim Duškom Ivanovićem.

"REPUBLIKA" SAZNAJE! ZVEZDA MERIDIANBET NAŠLA NOVOG TRENERA?! Evo ko će ZAMENITI Ivanovića na klupi crveno-belih!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da je Zvezda Meridianbet uručila otkaz Dušku Ivanoviću, posle serije vezanih poraza u Evroligi.

Šampion Srbije je ekspresno pronašao zamenu, a kako "Republika" saznaje, kao prvi pik figurira Serđo Skariolo!

Prekaljeni "trenerski vuk" je do početka ove sezone predvodio italijanski Virtus, s kojim je izborio ulazak u najelitniji klupski rang, da bi potom doživeo fijasko na kormilu reprezentacije Španije, na nedavnom Mundobasketu u Manili, kada je branilac titule ispao već u drugom delu grupne faze, porazom od Kanade.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Više puta se Italijan povezivao s Crvenom zvezdom Meridianbet prethodnih sezona, ali je izbor pao na Duška Ivanovića, koji je na početku svog mandata beležio blistave rezultate.

Osim Skariola, kandidati za novog trenera crveno-belih su Grk Joanis Sferopulos, koji se i ranije dovodio u vezu s Zvezdom Meridianbet, potom su na listi želja još bivši strateg Barselone Šarunas Jasikevičijus, ljubimac delija Dejan Radonjić koji je bez angažmana od odlaska iz grčkog Panatinaikosa...

Klub s Malog Kalemegdana je novi ciklus Evrolige otvorio pobedom nad Asvelom iz Vilerbana u Beogradu, a potom izgubio u Kaunasu od Žalgirisa, kod kuće od Monaka, a potom i u Bolonji od Virtusa.

Bio je to razlog za kraj saradnje sa Duškom Ivanovićem, kome je Zvezda Meridianbet poželela sve najlepše u daljoj trenerskoj karijeri. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijac

21.10.2023 22:34

,,COCE" VRATI LI KACKET ! DA GA NASADIMO GRKU !