IVANOVIĆ RAZOČARAN PORAZOM! Treba vremena da se uklopimo! Evo šta je REKAO o Nejpiru!

Autor:

Sport

18.10.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izgubili su u trećem kolu Evrolige od Monaka u Štark areni.

IVANOVIĆ RAZOČARAN PORAZOM! Treba vremena da se uklopimo! Evo šta je REKAO o Nejpiru!

Foto: Starsport

Imala je Zvezda Meridianbet "u šaci" rivala iz Kneževine tokom prve četvrtine, posle koje su vodili maksimalnih devet poena prednosti.

Ipak, u finišu je koncentracija popustila crveno-belima, što je iskusniji sastav Monaka iskoristio i predvođen najboljim igračem utakmice Majkom Džejmsom, stigao do preokreta i trijumfa.

- Mučili smo se u napadu, posebno u poslednja tri minuta. Bilo je nerešeno, promašivali smo, oni su napravili prednost i zasluženo pobedili. Šut nam nije bio dobar, kao u prethodnim mečevima - rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

Foto: Starsport

 

Oscilacije su viđene u finišu, kada je Šabaz Nejpir napravio tri uzastopne greške u napadu.

- Imali smo tri kardinalne greške u napadu pred kraj, oni su to iskoristili. Nejpir je igrač odluke i biće. Ima pravo da izgubi utakmicu, ali će nam i donositi pobede Da nisu - sve bi bilo otvoreno. Dobro smo igrali sve do tada, oni su napravili razliku i nismo uspeli da nadoknadimo prednost. Neću da tražim opravdanje, ali mi smo ekipa sa mnogo novih igrača. Nismo u pravoj formi, još uvek ne znamo kako sve možemo da igramo - objasnio je trener Zvezde, a potom nastavio:

- Kada smo dobili prvu utakmicu svi su bili oduševljeni trojkama. Ja sam rekao da će biti bitno da pobedimo kada ne ide šut. Imamo takav tim da smo na prve tri utakmice šutnuli više za tri nego za dva.

Republika

Foto: Starsport

 

Dotakao se Duško Ivanović i razlike u načinu igre obe ekipe. 

- Monako je igrao od starta u kontaktu, igrali smo konkretnu odbranu, ali bez toga... Oni su imali više mogućnosti da prave faulove zbog načina na koji smo igrali. U poslednjoj četvrtini smo mi imali pet faulova, oni nula - to je bio ključ - podvukao je Duško Ivanović.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading