LOŠA VEST ZA PARTIZAN! Olimpijakos dobio VELIKO pojačanje pred dolazak crno-belih!

Autor:

Sport

19.10.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 20.15 u dvorani "Mira i prijateljstva".

LOŠA VEST ZA PARTIZAN! Olimpijakos dobio VELIKO pojačanje pred dolazak crno-belih!

Foto: Euroleague.net

Slično kao prošlu, Partizan je otvorio i novu sezonu Evrolige. Klub iz Humske je u prva tri kola najelitnijeg evropskog takmičenja, već doživeo dva poraza i trenutno je na skoru 1-2.

Crno-beli su posle debakla u Tel Avivu od Makabija, savladali ubedljivo Asvel na gostovanju u Vilerbanu, da bi potom u prvom meču pred grobarima pre dva dana izgubili od moćne Barselone rezultatom 83:92.

Već večeras izabranici Željka Obradovića gostuju evropskom vicešampionu Olimpijakosu, a trener Pirejaca Jorgos Barcokas najavio je da će se u timu naći i plejmejker Najdžel Vilijams-Gos, koji je upravo u Partizanu započeo svoju evroligašku karijeru.

Republika

Foto: Starsport

Njadžel Vilijams-Gos protiv Džejmsa Nanelija u dresu Reala

Domaćin nema kadrovskih problema, crveno-beli računaju na kompletan roster, pošto će utakmicu protiv regionalnog šampiona preskočiti samo Šakil Meksik, dok će kod crno-belih izostati Mateuš Ponitka, koji je ostao u Beogradu.

"Parni valjak" je prošle sezone ubedljivo poražen u Pireju rezultatom 58:87, dok se pred grobarima revanširao današnjem rivalu i slavio s 90:75.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading