VLADIMIR ŠTIMAC SVE OTKRIO: Evo šta stoji iza najavljene kandidature za gradonačelnika Beograda

Autor:

Sport

19.10.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorim ovo kao običan građanin, rekao je proslavljeni košarkaš.

VLADIMIR ŠTIMAC SVE OTKRIO: Evo šta stoji iza najavljene kandidature za gradonačelnika Beograda

Foto: Starsport

Vladimir Štimac

Vladimir Štimac gradonačelnik Beograda! Zvuči nestvarno, ali upravo je proslavljeni košarkaš najavio na društvenim mrežama da razmišlja da uđe u trku za prvog čoveka prestonice na izborima koji će se izgledno održati do kraja godine. Kao neko ko ima stav o svemu i iznosi ga na društvenim mrežama nekadašnji reprezentativac je privukao veliku pažnju.

- Razmišljam da se kandidujem za gradonačelnika Beograda… Naravno, ako i kada izbori budu raspisani - napisao je Štimac na Tviteru.

 

 

Nekadašnji reprezentativac, koji je sa Srbijom osvojio tri srebra, po jedno na Olimpijskim igrama, Svetskom prvenstvu i Evrobasketu, je objasnio koliko je izgledno da će se kandidatura stvarno i desiti.

- Za sada samo razmišljam naglas. Zanima me kakvo je mišljenje javnog mnenja, zato sam tvitnuo - rekao je Štimac za Sportklub, pa objasnio da nije član nijedne stranke ni pokreta "već samo Beograđanin koji zna šta je potrebno njegovom gradu":

Foto: Starsport

 

Ne pripadam nijednoj političkoj opciji, govorim ovo kao običan građanin. Iskreno mislim da bih mogao da promenim stvari na bolje, znam šta bih i kako bih radio, ali nisam ništa još odlučio. Više me je zanimalo šta drugi misle o tome. Da li ću se posle priključiti nekoj stranci ili pokretu pred izbore ću razmisliti ako se poziv desi, ali ne isključujem takvu mogućnost - dodao je Štimac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading