SVE STALO ZBOG BAHATOG VOZAČA NA STUDENTSKOM TRGU! Parkirao se nasred ulice i blokirao saobraćaj, a onda izašao i da se svađa! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.10.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji bezobrazluk na ulicama srpske prestonice.

Kako javlja reporter Republike sa lica mesta, na Studentskom trgu nastao je potpuni saobraćajni kolaps, a sve zbog bahatog vozača, koji se parkirao nasred ulice i tako blokirao prolaza trolejbusa

Začuđeni prolaznici su zastajali da vide ovu scenu, dok su vozači trolejbusa morali da se zaustave, budući da zbog bahatog vozača nisu mogli da nastave da voze svojom trasom.

Tada je, kako javlja reporter Republike došlo i do svađe.

- Svedoci smo da se sve češće dešavaju ovakve stvari. Sada je došlo i do okršaja vozača, a mislim da su sa pravom vozači trola ljuti, jer ih ovo remeti u obavljanju posla, a već se svakodnevno suočavaju i sa nervoznim putnicima. Nije lako. Bahati vozači staju i nasred trotoara, tako da trudnice i invalidi ne mogu da prođu, što bi onda ovo bilo izuzetak - zaključuje jedan od prolaznika za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading