ALEKSA AVRAMOVIĆ IMA NOVI DRES: Košarkaš Partizana sa TROJKOM otišao u Atinu

Autor:

Sport

18.10.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek crno-belih zadužio opremu na aerodromu.

ALEKSA AVRAMOVIĆ IMA NOVI DRES: Košarkaš Partizana sa TROJKOM otišao u Atinu

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostovaće sutra Olimpijakosu u četvrtom kolu Evrolige, zbog čega su izabranici Željka Obradovića danas otputovali za Atinu. Istim avionom put prestonice Grčke krenuo je i fudbaler Panatinaikosa Filip Mladenović i reprezentativac Srbije posle posle pobede nad Crnom Gorom u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

Upravo ta činjenica da su se našli na istom letu za Atinu bila je prilika da se sretnu košarkaši crno-belih i Piksijev "orao" i da razneme iskustva. Jedan od očigledno najbližih sa Mladenovićem je bio bek Aleksa Avramović kojem je Filip dao na poklon beli gostujući dres sa svojim prezimenom i brojem tri na leđima.

- Hvala, brat - napisao je Aleksa uz zajedničku fotografiju i vrednim poklonom koju je okačio na društvene mreže pre ulaska u avion.

Foto: instagram.com/aleksaavramovic

 

Nema sumnje da će ovo druženje popraviti raspoloženje Avramoviću posle poraza od Barselone, a pred duel sa Olimpijakosom na koji je otišao naoštren da se bori muški.

- Mi imamo sposobnost da igramo dobru odbranu i mislim da Olimpijakos igra tvrdo generalno i na mali broj poena, ali treba zaustaviti Milutinova i Volkapa. Imaju stvarno dobar i dubok roster. To bih promenio u odnosu na duel sa Barselonom. Oni su igrali dobru utakmicu, tukli su oni nas više nego mi njih. Baš su nas tukli. E, sada ćemo i mi da tučemo - rekao je Avramović pred put u Grčku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading