BOSTON NAPADA PRSTEN: Seltiksi doveli Ol-star pleja!

Autor: Tanjug

Sport

01.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion stigao u Masačusets.

BOSTON NAPADA PRSTEN: Seltiksi doveli Ol-star pleja!

Foto: Tanjug/AP

Džejlen Braun i Džejson Tejtum

Košarkaš Portlanda Trejlblejzersa Džru Holidej prosleđen je u Boston Seltikse u zamenu za Malkolma Brogdona i Roberta Vilijamsa, prenosi "ESPN".

Portland će dobiti i pravo na pika prve runde na NBA draftu 2024. godine, kao i na nezaštićenog pika prve runde drafta 2029.

Holidej je pre nekoliko dana stigao u Portland posle trejda sa Milvokijem. On ima ugovor do kraja naredne sezone. Američki mediji tvrde da čelnici Bostona žele da potpišu višegodišnji ugovor sa iskusnim bekom.

Holidej (33) je bio član Milvokija od 2020. godine, a prošle sezone je prosečno postizao 19,3 poena i imao je 7,4 asistencije i 5,1 skok po utakmici. On je pre Milvokija igrao za Nju Orleans i Filadelfiju.

Holidej je 2021. sa Milvokijem osvojio titulu u NBA ligi, a dva puta je igrao na Ol-star meču. Sa reprezentacijom SAD-a osvojio je zlatnu medalju na OI u Tokiju 2021.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading