TOBI, HEROJ POBEDE PROTIV IGOKEE, ODUŠEVLJEN SAIGRAČEM: Teodosić je fenomen, ima neverovatan talenat!

Autor:

Sport

01.10.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeci pobede Zvezde Meridianbet na startu regionalnog takmilčenja.

TOBI, HEROJ POBEDE PROTIV IGOKEE, ODUŠEVLJEN SAIGRAČEM: Teodosić je fenomen, ima neverovatan talenat!

Foto: Admiralbet ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

Majk Tobi

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet trijumfalno su otvorili novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi, pošto su kao gosti savladali ekipu Igokee rezultatom 81:63 (20:17, 20:15, 26:13, 15:18).

Najbolji pojedinac meča bio je Majk Tobi, koji je postigao 19 poena, a uz to je i uhvatio osam lopti. Navijači crveno-belih naročito su uživali u njegovoj saradnji sa Milošem Teodosićem, što je Tobi, Amerikanac sa Slovenačkim pasošom, i sam istakao nakon meča u Laktašima.

Fenomenalan je, zaista ima neverovatan talenat, i bilo je zadovoljstvo da se igra sa njim u ekipi - istakao je Tobi.

Potom je objasnio koji su ciljevi i ambicije kluba sa Malog Kalemegdana motivi u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju - Evroligi.

- Hoćemo da napravimo iskorak u Evroligi, da postignemo bolji rezultat. Već se uveliko spremamo za prvo kolo - zaključio je Majk Tobi.

Foto: star sport

MAJSTOR: Teodosić

Osim Amerikanca sa slovenačkim pasošem, u pobedničkom taboru su dvocifreni bili još Rokas Gedraitis sa 12 poena, Dalibor Ilić je imao 11, a Luka Mitrović deset.

Zvezdu Meridanbet očekuje premijera u Evroligi. Protivnik će 05. oktobra od 19.00 biti Asvel u "Štark areni", a nema sumnje da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading