GROBARI NE MOGU DA PREŽALE NJEGOV ODLAZAK! Bivši igrač Partizana NAPRAVIO ŠOU na treningu! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.10.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doveden je kao pojačanje.

GROBARI NE MOGU DA PREŽALE NJEGOV ODLAZAK! Bivši igrač Partizana NAPRAVIO ŠOU na treningu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Samo jednu sezonu proveo je Dante Egzum u redovima Partizana, ali mu je i to bilo dovoljno da igrama i zalaganjem na parketu ponese epitet ljubimca grobara.

Naročito posle mečeva protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige, kada je nastupao povređen za Obradovićev tim. Sa crno-belima je imao priliku da osvoji AdmiralBet ABA ligu i prekine višegodišnju dominaciju Zvezde Meridianbet.

U utakmicama s Madriđanima, klubu iz Humske je malo nedostajalo da se domogne fajnal-fora, a ko zna kakav bi epilog bio da Geršon Jabusele nije krvnički povredio Egzuma tokom utakmice na parketu Reala.

Zahvaljujući igrama u Partizanu izborio se za ugovor u NBA ligi, gde je na kraju prethodne sezone potpisao za Dalas Maverikse.

Već na prvim treninzima Teksašana, demonstrirao je deo svoje eksplozivnosti i koliko zaista može, što se odmah proširilo i na društvenim mrežama.

Snimak Dantea Egzuma sa treninga Dalasa je osvanuo na Tviteru, a bukvalno je preslikao majstoriju, kakvu su grobari imali priliku da vide dok je igrao u Partizanu!

Reprezentativac Australije je zablistao u defanzivi, pa je pokazao i fenomenalan pregled igre pronašavši saigrača samog u uglu, usledila je asistencija Dantea i naravno siguran pogodak njegovog saigrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading