TELEKOM SRBIJA OŠTRO DEMANTUJE ŠOLAKOVO GLASILO "NOVA.RS": Nismo kupili sezonske karte za mečeve Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

30.09.2023

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak brutalne kampanje!

TELEKOM SRBIJA OŠTRO DEMANTUJE ŠOLAKOVO GLASILO "NOVA.RS": Nismo kupili sezonske karte za mečeve Zvezde Meridianbet!

Foto: Telekom Srbija

Telekom Srbija

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridiantbet u novu sezonu ulazi sa 12.000 prodatih sezonskih ulaznica, što je bio povod da glasilo tajkuna Dragana Šolaka - portal "Nova.rs", pokuša da diskredituje pomenuto dostignuće navijača crveno-belih. U pokušaj pakovanja afere uključili su najjaču državnu kompaniju - Telekom Srbija, koja poodavno trpi udarce od ovog medija koji se finansira novcem iz inostranstva.

Dragana Rakić, zamenica predsednika Demokratske stranke i narodna poslanica, rekla je da je Telekom otkupio ulaznice od crveno-belih, da bi ih potom podelio. Ubrzo je stigao i odgovor iz Telekoma Srbije, koji oštro demantuje ove navode.

- Kompanija Telekom Srbija najoštrije demantuje pisanje portala Nova.rs u vezi sa otkupom sezonakih karata za utakmice Crvene zvezde Meridianbet. Kompanija Telekom Srbija ne da nije otkupila nijednu sezonsku kartu, već do ovog momenta nije dobila ni 15 sezonskih karata koje joj pripadaju po ugovoru o sponzorstvu. Ovo je nastavak brutalne kampanje medija u vlasnistvu United Grupe protiv Telekoma Srbija i jos jedan u nizu bezuspešnih pokušaja da se na ovakav način zaustavi rast kompanije - piše u saopštenju.

Podsetimo, klub sa Malog Kalemegdana u subotu očekuje premijera u AdmiralBet ABA ligi na gostovanju Igokei u Laktašima (20.00), dok će na startu Evrolige u četvrtak od 19.00 dočekati francuski Asvel u Beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading