STARTUJE "ONO PRAVO": Zvezda Meridianbet PALI MOTORE u Laktašima!

Autor:

Sport

30.09.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva zvanična utakmica za renoviran tim..

STARTUJE "ONO PRAVO": Zvezda Meridianbet PALI MOTORE u Laktašima!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet od 20.00 gostuju ekipi Igokee u prvom kolu AdmiralBet ABA lige.

Ovo je prilika da vidimo snagu tima koji ima najviše moguće ambicije u svim takmičenjima.

Trener Zvezde Meridianbet Duško Ivanović svestan je da je prvi ispit nezgodan.

- Gostovanje Igokei je težak početak sezone u ABA ligi, protiv ekipe koja je odlično formirana sa iskusnim i dobrim igračima. Tim je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi i čeka nas težak posao - rekao je Ivanović.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

 

Košarkaši kluba sa Malog Kalemegdana idu na megdan svom nekadašnjem treneru, a Vlada Jovanović poštuje svoj bivši klub, ali smatra da njegov tim ima svoje šanse.

Republika

Foto: Starsport

Vlada Jovanović

 

- Počinje ABA liga.  Svi smo se uželeli zvanične košarke, tako da da nas u prvom kolu čeka jedan od najtežih mogućih protivnika ekipa Crvena zvezda Meridianbet, koja je pravljena ne za vrh ABA lige, već da ostvari svoje velike ambicije u najkvalitetnijem evropskom takmičenju kao što je  Evroliga. O njihovom individualnom i timskom kvalitetu ne trebamo trošiti reči, ali i mi imamo svoje adute i ambicije. Verujem u naš tim i ovo što smo radili do sad. Na ovoj i kao na svakoj sledećoj utakmici pokušaćemo da budemo pravi, da damo sve od sebe i da pokušamo da pobedimo - rekao je Vlada Jovanović.

Košarkaški zaljubljenici su se uželeli takmičenja, a ova sezona će biti jedna od najuzbudljivijih u prethodnoj deceniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading