LAZAREVIĆEV ODGOVOR POKIDAO! Košarkaši Zvezde Meridianbet drže u telefonima BROJEVE čuvenih faca! Znate li ko ima Noleta, a ko Dončića? (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli potegli zanimljivu temu tokom promocije dresova.

LAZAREVIĆEV ODGOVOR POKIDAO! Košarkaši Zvezde Meridianbet drže u telefonima BROJEVE čuvenih faca! Znate li ko ima Noleta, a ko Dončića? (VIDEO)

Foto: Printskrin/Twitter

Rokas Gedraitis

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su tokom jučerašnjeg dana na medija danu Evrolige promovisali retro dresove iz 1974. kada je pokoren Stari kontinent.

U međuvremenu se tim s Malog Kalemegdana uveliko pripremaju za start nove sezone u AdmiralBet ABA ligi i u Evroligi, a prvi zvaničan ih čeka već u subotu protiv Igokee u Aleksandrovcu od 20, na premijeri regionalnog takmičenja. 

Za vreme medija dana u dvorani "Aleksandar Nikolić", košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pevali su, animirali prisutne i pravili šou. Obzirom da je kamera najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja bila na licu mesta, zabeleženi su pojedini zanimljivi detalji.

Naime, u moru pitanja, jedno od interesantnijih za zvanični nalog Evrolige glasi: "ko je najpoznatija osoba koju imaju u svom imeniku". Odgovori su bili vrlo šareni i zanimljivi.

Čim je krenuo razgovor, simpatični Jago dos Santos Mateuš dao je ekspresan odgovor, otkrivši da u kontaktima ima asa Al Hilala Nejmara! Međutim, kada ga je Rokas Gedraitis pitao da ga pozove u tom momentu, nije hteo da mu usliši želju.

Na istu priču nadovezao se i Litvanac, koji je posle malo premišljanja izjavio da su to pre svih Jonas Valančijunas ili Domantas Sabonis.

 

Odgovom je oduševio Stefan Lazarević, naglasivši da je baš Rokas najpoznatija osoba u njegovom imeniku, mada su mnogi posumnjali da je to baš tačno. Posle njega je Šabaz Nejpir otkrio da je Miloš Teodosić "najpoznatije" što ima u telefonu, dok je slovenački reprezentativac Majk Tobi izabrao saigrača iz nacionalnog tima Luku Dončića, što je i bilo realno.

Slično Lazareviću, odgovor je dao i Adam Hanga, mađarski reprezentativac je istakao da mu je Nejpir najpopularniji kontakt, da bi među poslednjima reč uzeo Nemanja Nedović. Bez ikakvih iznenađenja, ljubimac delija je izjavio da u telefonskom imeniku ima i najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

U video prilogu se uverite kako je izgledao TV snimak Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading