RADULJICA ISKREN: "Ispalo je da sam ZA BACANJE, a NISAM DOBIO ŠANSU"

Autor:

Sport

19.09.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio šta mu je na duši..

RADULJICA ISKREN: "Ispalo je da sam ZA BACANJE, a NISAM DOBIO ŠANSU"

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica

Miroslav Raduljica i Crvena zvezda Meridianbet sporazumno su raskinuli ugovor ovog leta, a igrač je prešao u Grčku gde će braniti boje Marusija.

Iskusni centar kaže da su mu pripreme sa Duškom Ivanovićem mnogo pomogle i da u novu sezonu ulazi spreman, ali da prethodne sezone nije dobio adekvatnu priliku.

- Zanimljiva sezona u smislu, pričamo o meni, a dotaći ću se i kluba. Nezasluženo mislim da nisam dobio šansu i u priči sa trenerom došli smo do zaključka da je možda ranije trebalo da mi kaže ako me nije video u timu i da probam da se ja nađem negde drugde. Samo mi je žao što nisam dobio priliku jer mislim da sam mogao jako dobro da je iskoristim i da uopšte nisam bio za bacanje. Ali dobro, trenerova filozofija. I ja sam je jako poštovao. On ima prema svima očinsku figuru i kao trener i kao osoba i tu nema puno diskusije, njegova se reč i odluka poštuje - rekao je Raduljica, a dotakao se i "starih zasluga".

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica u dresu reprezentacije Srbije

 

- Ja sam radio šta je bilo do mene, i više nego što je bilo do mene, bar u ovim godinama, a mislim da nisam dobio neki zasluženi rispekt, bar na osnovu i nekih starih zasluga, ako ćemo i o tome da pričamo. Ali, nema veze. Nije mi žao što sam bio nego samo što pred navijačima nisam uspeo da pokažem više od onoga što sam pokazao u onih par utakmica. Sve je to tako ispalo da sam presedeo celu sezonu, a nisam bio za bacanje i onda je ta priča bila da sam ja tu došao da završim karijeru što mi uopšte nije bio cilj – niti da ta priča krene niti je bio moj cilj da završim karijeru, pogotovo ne na taj način. Jako je glupo da neko ko je uvek igrao na vrhunskom nivou i u vrhunskim klubovima završi sedeći na klupu zato što mu neko nije dao šansu, zar ne - završio je Raduljica pomalo ogorčeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Nena

19.09.2023 21:56

Evo zašto ne treba decu gurati u sport