ČAČAK DOČEKUJE SVOJE ŠAMPIONE! Aleksa poslao PORUKU na koju će mu MNOGI odgovoriti!

Autor:

Sport

14.09.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu u Manili.

ČAČAK DOČEKUJE SVOJE ŠAMPIONE! Aleksa poslao PORUKU na koju će mu MNOGI odgovoriti!

Foto: printscreen/Instagram

Uz kapitena Bogdana Bogdanovića, najjači utisak na parketu, a i van njega, ostavio je Aleksa Avramović.

Košarkaš Partizana je bez konkurencije bio najbolji defanzivac u Manili, iako je ovo priznanje otišlo na adresu Kanađanina Bruksa. Zahvaljujući njegovim sjajnim partijama, Srbija je stigla do finala, gde je kasnije poražena od Nemačke, posle niza sramnih sudijskih odluka.

Ni to, ipak, nije bacilo senku na Aleksin učinak, koji je po povratku sa Svetskog prvenstva pokazao veličinu, ponevši u Srbiju loptu s finalnog duela, koju je kasnije poslao na aukciju, radi prikupljanja novčane pomoći za ugroženima na Kosovu.

Foto: printscreen/Instagram

 

Čačani su ponosni na Avramovića, ali i na svoje sugrađane, koji su prezentovali čast ovog grada iz zapadne Srbije, a to su pomoćni trener Marko Marinović i kondocioni trener Feđa Sretenović.

Upravo zbog toga, danas se u Čačku organizuje doček za svoje "zlatne članove reprezentacije", pa je as Partizana na društvenim mrežama podelio obaveštenje na koje niko neće ostati imun.

Nema sumnje da će centar ovog grada, danas od 13 časova, biti ispunjen do poslednjeg mesta. Zaslužili su to Aleksa, Marko i Feđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading