DETONACIJA U PARTIZANU: NBA pojačanje blizu CRNO-BELOG dresa!

Autor:

Sport

11.09.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve vesti za grobare.

DETONACIJA U PARTIZANU: NBA pojačanje blizu CRNO-BELOG dresa!

Foto: twitter.com/KK Partizan

Američki košarkaš Terens Ros mogao bi uskoro da stigne u Beograd i potpiše za ekipu Partizana.

Crno-beli su ove sezone doveli već nekoliko pojačanja, stigli su Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, iskusni evroligaški igrači, a takođe su u ekipu Željka Obradovića stigli Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski, pravo iz NBA lige.

Ipak, "parni valjak" ne planira tu da stane, pa bi uskoro i Ros mogao da postane košarkaš Partizana. On je sada i sam poručio da su mu crno-beli jedina opcija van NBA lige.

- Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram “preko bare”, to je jedina opcija - rekao je Ros tokom strima na "Tviču", a prenosi Telesport.

U svojoj bogatoj karijeri, bek šuter je nosio dres Toronta, Orlanda, a od 2023. godine je član Finiks Sansa.

Inače, Terens Ros je jedan od retkih aktivnih košarkaša koji može da se pohvali da je na jednom meču u NBA ligi ubacio 50 poena. To je uradio 2014. godine, kada je protiv Los Anđeles Klipersa ubacio čak 51 poen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading