U KK PLANA SU SVI DOBRODOŠLI: Potrebna je samo osnovna oprema za trening!

Autor:

Sport

14.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imamo sve potrebne uslove za bavljenje ovim sportom, kaže trener Igor Sih.

U KK PLANA SU SVI DOBRODOŠLI: Potrebna je samo osnovna oprema za trening!

Foto: Printskrin/fejsbuk

Košarkaški klub Plana iz Velike Plane ima sve uslove za rad sa mladim talenatima, kaže za Republiku Igor Sih, jednog od trenera u klubu iz Podunavskog okruga. Za simboličnu sumu novca, koja se izdvaja za mesečnu članarinu, možete trenirati omiljeni sport, a tokom leta kada obično ima najviše polaznika obezbeđene su i pripreme na domaćim planinskim lepoticama. Starosnih ograničenja nema, tako da su svi dobrodošli. Seniori se takmiče u MRL Zapad, pa postoji velika mogućnosti da neki od klinaca koji stastavaju u mlađim kategorijama jednog dana zaigraju i na velikoj sceni. Možda izbore viši rang, zašto da ne.

- U našem gradskom klubu dobrodošli su svi košarkaši i polaznici bilo koje starosne dobi. Čak i predškolci, bilo da su dečaci ili devojčice. Članarina iznosi 1.500 dinara na mesečnom nivou. Potrebna je samo osnovna oprema za trening kako bi se odmah počelo sa treniranjem. Treninzi se održavaju na terenima kod lokalne osnovne škole i imamo sve potrebne uslove za bavljenje ovim sportom. Svakog leta u našem klubu imamo po 30 polaznika, a tako je bilo i ovog leta u Košarkaškom klubu iz Velike Plana. Tokom školskog raspusta, naravno, idemo na obavezne pripreme. Naše destinacije za treniranje, sticanje košarkaškog znanja i kondicije su najbolje u Srbiji, a to su naše najbolje i najlepše planine Rudnik, Goč i Zlatibor - rekao je za naš portal Igor Sih, trener KK Plana iz istoimenog grada.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading