GRMEĆE BEOGRAD U NEDELJU, LUDNICA U NAJAVI: Organizovano zajedničko gledanje finala ispred Arene!

Autor:

Sport

08.09.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokažimo zajedno da smo najbolji na svetu, stoji u pozivu Grada Beograda.

GRMEĆE BEOGRAD U NEDELJU, LUDNICA U NAJAVI: Organizovano zajedničko gledanje finala ispred Arene!

Foto: TANJUG/ Nikola Anđić

Čitava Srbija staje u nedelju kada će naša košarkaška reprezentacija u finalu Svetskog prvenstva (14.40) izaći na megdan selekciji Nemačke. Tim povodom, Grad Beograd je odlučio da na poseban način pruži podršku našim momcima, tako što će upriličiti zajedničko gledanje spektakla u Manili. Naime, Beograđanima i navijačima iz cele Srbije upućen je javni poziv da dođu ispred Beogradske Arene (severni ulaz, kod velike lopte) u nedelju i budu uz naše heroje u pohodu na šesto svetsko zlato.

- Grad Beograd poziva sve sugrađane da 10. septembra u 14.30 časova na platou ispred Štark arene (severeni ulaz) zajedno bodrimo naše košarkaše na putu do svetskog zlata. Naši hrabri momci su neverovtnom borbom preskočili sve prepreke, pobedili nepobedive i stigli do samog finala Svetskog prvenstva. Zato treba da im pružimo podršku, da zajedno sa njima ginemo za svaki poen i da im damo podstrek da se popnu na svetski tron. Oni su već naši pobednici, ali dokažimo zajedno da smo najbolji na svetu. Vidimo se u nedelju da zajedno stignemo do vrha, zlatnog postolja, gde svira srpska himna i viori se srpska zastava - piše u pozivi koji je potpisao Sekretarijat za informisanje Grada Beograda.

Jedino je sigurno, biće to događaj za pamćenje bez obzira šta izabranici selektora Svetislava Pešića budu uradili u finalu. Svi preduslovi su tu: neradni dan, kao i vremenski uslovi pošto se najavljuje maksimalno 30 stepeni Celzijusovih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading