STIGLE NOVE INFORMACIJE O SIMANIĆU! Poznato zdravstveno stanje reprezentativca Srbije! Doktor "orlova" napravio KLJUČAN potez!

Autor:

Sport

01.09.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac završio takmičenje na Svetskom prvenstvu.

STIGLE NOVE INFORMACIJE O SIMANIĆU! Poznato zdravstveno stanje reprezentativca Srbije! Doktor "orlova" napravio KLJUČAN potez!

Foto: Starsport

Košarkaš Saragose Boriša Simanić ostaće na intezivnoj nezi bolnice u Makatiju još nekoliko dana, a potom će preći na odeljenje, saznaje "Kurir".

Doktor srpskog nacionalnog tima Dragan Radovanović boravio je u poseti bivšem igraču Crvene zvezde Meridianbet, a ići će kod njega i posle utakmice sa Italijom koja je na programu od 10 časova.

Ono što su ohrabrujuće vesti je da oporavak teče prema planu, da je krvna slika dobra, kao i pritisak i puls.

Simanić će morati da ostane u bolnici u Manili oko dve nedelje, jer je zbog kompletne situacije i mogućih komplikacija nemoguće da leti avionom.

Foto: www.profimedia.rs

Boriša Simanić

Otežavajuću okolnost predstavljao je i nedostatak krvi A-, ali zahvaljući doktoru Radovanoviću, koji je predsednik Crvenog krsta Srbije, krv je obezbeđena. On je, naime, kоntaktirаo kolege iz Crvenog krsta Filipina, nakon čega je problem rešen.

Sprskom košarkašu u posеtu stiže porodica, otac, majka i sestra.

Podsetimo, on je se povredio u meču poslednjeg kola B grupe protiv Južnog Sudana, posle čega je saopšteno da je za njega Mundobasket završen. Potom je morao na operaciju.

- To je najvažnija vest, da je on operisan i da je u dobrom stanju sada. To je sada najvažnije za njega, njegovu familiju i nas. Boriša ne samo što je naš igrač, već omiljenk kod svih naših igrača i trenera. Šaljemo mu odavde poljupce i zagrljaje da izdrži još jedan dan, to će biti znak da je operacija - rekao je selektor Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading