OTAC BORIŠE SIMANIĆA PROGOVORIO O POVREDI SINA! Operisan je, nadamo se...

Autor:

Sport

31.08.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Boriša Simanić završio je učešće na Svetskom prvenstvu u košarci.

OTAC BORIŠE SIMANIĆA PROGOVORIO O POVREDI SINA! Operisan je, nadamo se...

Foto: Starsport

Iznenadna vest o članu "orlova", koji je zbog povrede bubrega, morao da završi s aktivnostima na Mundobasketu, obišla je ceo košarkaški svet.

Tim povodom oglasio se i otac Boriše Simanića, Dragan, koji je otkrio detalje o zdravstvenom stanju svog sina:

- U ogromnoj sam gužvi, ne znam gde udaram. Trenutno sam u Beogradu, vadimo vizu za odlazak na Filipine. Boriša je operisan, dobio je nezgodan udarac u bubreg na utakmici protiv Južnog Sudana. Nadamo se da će biti sve u redu, eto to je sve što mogu da vam kažem. Izvinite, u ogromnoj sam gužvi - rekao je za "Informer" Dragan Simanić, otac košarkaša španske Saragose.

Foto: Facebook/printscreen

Dragan i Boriša Simanić sa šampionskim prstenom iz 2019.

Nemila scena se dogodila tokom meča protiv Južnog Sudana, u poslednjem kolu B grupe, kada je Borišu povredio centar Južnog Sudana Nuni Omot, na taj način jer ga je laktom udario u predelu donjih leđa.

Reprezentativac Srbije je odmah osetio bol, dok je posle toga utvrđeno da je povreda daleko ozbiljnija, nego što je u prvi mah izgledalo.

Selektor "orlova" Svetislav Pešić kaže da je sve moglo mnogo gore da se završi.

- Najvažnija vest je da je on operisan i da je u dobrom stanju sada. To je važno za njega i njegovu familiju, ali za i sve nas. Odavde mu šaljem poljupce i zagrljaje da izdrži još jedan dan, jer će biti kriza. Bio je ovo šok za sve nas, nismo očekivali ovako nešto, a ovaj udarac je mogao biti tragičan. Ipak, sve se dobro završilo - poručio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading