STRAVIČNA SCENA NA MUNDOBASKETU! Košarkaš se SUDARIO s ljubimcem delija! Supruga ODMAH skočila i uletela na parket! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se na kraju dobro završilo.

STRAVIČNA SCENA NA MUNDOBASKETU! Košarkaš se SUDARIO s ljubimcem delija! Supruga ODMAH skočila i uletela na parket! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Košarkaška reprezentacija Slovenije deklasirala je Gruziju (88:67) u drugom kolu i zadržala maksimalan učinak, pred današnji duel poslednje runde protiv Venecuele.

Ipak, ova utakmica, koju je sjajnom partijom obeležio Luka Dončić, ostala je u senci neprijatne scene koja se dogodila tokom meča.

Naime, posle sudara nekadašnjeg ljubimca delija i bivšeg košarkaša Zvezde Meridianbet Jake Blažiča i Tornikea Šengelije obojica igrača su ostala da leže na parketu!

Reprezentativac Gruzije je nezgodno pao na Blažiča, zbog čega je usledila drama koja je potrajala.

Čim se to dogodilo, izabranica Toka Šengelije je momentalno sa tribine krenula u sprint ka parketu, kako bi videla da li je sa igračem Virtusa iz Bolonje sve u redu.

Republika

Foto: printscreen/Twitter

 

Tek pošto je shvatila da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, mogla je da odahne i uputi se nazad na na svoje mesto, pa je iz gledališta nastavila da prati utakmicu, koja nije imala neizvesnu rezultatsku završnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading