ŠOK ZA BRAZIL: Najbolji igrač ZAVRŠIO nastup na Svetskom prvenstvu!

Autor:

Sport

26.08.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za selekciju iz Južne Amerike.

ŠOK ZA BRAZIL: Najbolji igrač ZAVRŠIO nastup na Svetskom prvenstvu!

Foto: Tanjug/AP

Raul Neto posle povrede

Brazilski košarkaš Raul Neto prisiljen je na prerani završetak Svetskog prvenstva zbog povrede kolena. Tokom meča prvog kola protiv Irana, Neto je doživeo tešku povredu, što je potvrdio i tamošnji košarkaški savez.

U zvaničnom saopštenju se navodi da je iskusni plejmejker, član Fenerbahčea, pretrpeo rupturu patelarne tetive desnog kolena. Ova povreda je stavila tačku na njegovo učešće na turniru, predstavljajući veliki udarac za brazilsku reprezentaciju.

U prvoj utakmici Grupe G, košarkaši Brazila su slavili ubedljivu pobedu nad selekcijom Irana, rezultatom 100:59. Ipak, povreda Raula Neta donela je gorak ukus uspehu.

U istoj grupi, Španija je takođe ostvarila pobedu, trijumfujući protiv Obale Slonovače sa rezultatom 94:64.

U drugom kolu koje se održava u ponedeljak, Brazil će se suočiti sa Španijom, dok će Iran igrati protiv Obale Slonovače. Napetost je velika, s obzirom da se samo dve najbolje plasirane selekcije iz ove grupe kvalifikuju za narednu fazu takmičenja.

Gubitak Raula Neta predstavlja izazov za tim Brazila, a videćemo kako će se snaći ova selekcija iz Južne Amerike. Podsetimo, na poziciji plejmejkera, Brazil još ima i Jaga dos Santosa, aktuelnog košarkaša Crvene zvezde Meridiabet, kao i Marselinja Uertasa, jednog od najstarijih igrača na ovom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading