SRPSKI CENTAR PORUČIO! Milutinov: Samo ovako da nastavimo

Autor:

Sport

26.08.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je tek prvi korak na Mundobasketu. Imali smo veliku energiju, trčali smo puno, rekao je centar Srbije posle pobede nad Kinom.

SRPSKI CENTAR PORUČIO! Milutinov: Samo ovako da nastavimo

Foto: Starsport

Nikola Milutinov u dresu Srbije

Košarkaši Srbije savladali su Kinu sa 105:63 i silovito započeli nastup na Mundobasketu u Manili. Za igrača utakmice proglašen je Nikola Milutinov koji je ostvario 11 poena, šest skokova i dve asistencije. Centar "orlova" nije krio zadovoljstvo zbog dobrog starta na Svetskom prvenstvu.

- Odličan start. Otvorili smo utakmicu kako je trebalo, sa dosta energije i jakom odbranom. Ovo je tek prvi korak na Mundobasketu, ima ih još puno do cilja. Ponavljam, imali smo veliku energiju, trčali smo puno, samo treba tako da nastavimo. Hvala navijačima što su došli da nas podrže, prevalili su dalek put. Nadam se da će ih biti sve više kako bude odmicao turnir - rekao je Milutinov.

Foto: FIBA

Nikola Milutinov protiv Kine

On se osvrnuo i na narednu utakmicu u B grupi u kojoj prekosutra igramo sa Portorikom u 14 časova po srpskom vremenu. U pitanju je rival kojeg smo ubedljivo savladali u Beogradu sa 110:75.

- Znamo da utakmica neće biti kao u Beogradu, ali verujemo u pobedu. Oni su se daleko više istrošili od nas u prvom meču jer su teško savladali Južni Sudan - dodao je Milutinov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading