NIJE PRVI PUT! Peković je pre imao ZDRAVSTVENIH problema, što je ranije POTVRDIO za "Republiku"!

Autor:

Sport

24.08.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaš doživeo srčani udar.

NIJE PRVI PUT! Peković je pre imao ZDRAVSTVENIH problema, što je ranije POTVRDIO za "Republiku"!

Foto: Starsport

Legendarni as Partizana i aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore Nikola Peković doživeo je u junu blaži oblik srčanog udara.

Kako saznaje naš portal, Peković se lečio na Institutu za kardiovaskularne bolesti ,,Dedinje", ali treba podsetiti da je proslavljeni košarkaš Minesote još oda ranije imao velikih zdravstvenih problema.

Priznao je to i sam Nikola u intervjuu za "Republiku", koji je dao pre tri godine, kada je otkrio da se posle borbe sa korona virusom, dugo mučio sa zdravljem.

Foto: Starsport

Nikola Peković

- I sada su ostale neke posledice, dosta se brže zamaram. Ali dobro je... Izvukao sam se. Ono što bih poručio, kao svoje neko iskustvo, jeste da ljudi ovu bolest ne treba da shvate olako, nije šala, prvi ja sam se vodio logikom da mene taj virus, zbog moje konstitucije, ne može slomiti. Ali pokazalo se suprotno. Apsolutno treba slušati savete lekara i raditi samo kako oni kažu - pričao je Peković u decembru 2020.

Posle završetka igračke karijere, posvetio se obavezama na funkciji prvog čoveka crnogorske košarke. Međutim, uprkos tome, retke su situacije kada se popularni "Pekmen" mogao videti u javnosti ili na srpskim portalima.

- Nisam neko ko voli da se eksponira u javnosti previše. Trenutno sam u Košarkaškom savezu Crne Gore, tu sam tim-menadžer. Trenutno sam na to najviše fokusiran kada je košarka u pitanju - rekao je tada Nikola Peković za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading