ANĐUŠIĆ PRED NOVU SEZONU: "Cilj je F4 Evrolige, svi se spremamo za to!"

Autor:

Sport

23.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna poruka srpskog košarkaša.

ANĐUŠIĆ PRED NOVU SEZONU: "Cilj je F4 Evrolige, svi se spremamo za to!"

Foto: Starsport

Bek Partizana Danilo Anđušić

Košarkaši Partizana su na pravi način okončali prethnodnu sezonu, pošto su uspeli da osvoje titulu u AdmiralBet ABA ligi.

Ipak, crno-beli žele da i u novu sezonu uđu sa najvišim ambicijama, pa su tokom leta bili vrlo aktivni na transfer pijaci.

O novim pojačanjima, kao i o onome što čeka Partizan u narednoj sezoni, pričao je Danilo Anđušić, bek "parnog valjka".

- Svi smo bili emotivno ispražnjeni posle sezone u kojoj smo osvojili titulu. Trebalo nam je da se dobro odmorimo, da se napune baterije i da sa još većom motivacijom uđemo u sledeću sezonu. Napravili smo veliki rezultat, prošlo je tačno dva meseca od osvajanja titule. Stvarno fenomenalna sezona u svakom smislu je iza nas, a jedina žal je za tim plasmanom na F4 koji je toliko bio blizu. Ipak, mislim da smo ostvarili sjajan rezultat u Evroligi, uz osvajanje titule u ABA ligi, gde smo opet najtrofejniji klub, što našim navijačima mnogo znači - izjavio je Anđušić.

Istakao je i da je zadovoljan učinjenim u dosadašnjem toku prelaznog roka.

- Velika je stvar što smo zadržali veliki deo ekipe, lakše ćemo se uklopiti sa novim igračima, a ciljevi ostaju isti – titula u ABA ligi, voleo bih lično da se osvoji i Kup Radivoja Koraća, kao i naša domaća liga i da u Evroligi što dalje doguramo. Plej-of i F4 je svima cilj, svi se spremamo za to, ništa ne krijemo - zaključio je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading