ŠVED ZALUDEO DELIJE: Rus POTVRDIO dolazak? Moji PRIJATELJI iz Srbije!

Autor:

Sport

23.08.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstor igre pod obručima zagolicao maštu....

ŠVED ZALUDEO DELIJE: Rus POTVRDIO dolazak? Moji PRIJATELJI iz Srbije!

Foto: Starsport

Aleksej Šved

Aleksej Šved i Crvena zvezda Meridianbet su u završnoj fazi pregovora kako saznaje "Republika.rs".

Ruski košarkaš se oglasio na Instagramu, a u komentaru na objavu gde je sa porodicom je napisao navijačima " Zdravo, moji srpski prijatelji"

 

 

Rus je napustio redove CSKA iz Moskve, a nedavno se njegovo ime povezivalo i sa crveno-belima, ali iz Pireja. Naime, Olimpijakos je želeo Šveda u svojim redovima, međutim, dogovor nije postignut, pa mu je propao transfer. Okrenuo se pregovorima sa jednim kineskim klubom, ali ni tu nije postignut kompromis, pa je Aleksej ostao bez angažmana.

Sada je Crvena zvezda Meridianbet krenula u "napad" na bivšeg igrača Himkija i "armejaca", koji iza sebe ima bogato NBA iskustvo, obzirom da je branio boje: Njujork Niksa, Minesote Timbervulfsa, Filadelfije Seventisiksersa, Hjuston Roketsa... Srpski prvak je veoma blizu dovođenja velikog imena.

Ono što Zvezdi Meridianbet takođe ide u prilog je i saradnja Šveda sa Duškom Ivanovićem u Himkiju, a trener crveno-belih izuzetno ceni kvalitete prekaljenog strelca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading