SVI SMO U SLUŽBI REPREZENTACIJE SRBIJE: Avramović poslao MOĆNU PORUKU pred Mundobasket!

Autor:

Sport

16.08.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker "orlova" je ponovo odigrao dobru partiju u dresu nacionalnog tima.

SVI SMO U SLUŽBI REPREZENTACIJE SRBIJE: Avramović poslao MOĆNU PORUKU pred Mundobasket!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Portoriko sa 110:75 (26:13, 39:12, 24:21, 21:26) u Štark areni, u jednoj od poslednjih provera pred start Svetskog prvenstva.

U utakmici pred odlazak iz Beograda, pred velikim brojem gledalaca u našoj najvećoj hali, izabranici Svetislava Pešića su odigrali sjajan meč, od početka su zagospodarili parketom, a zatim stigli do ubedljive pobede.

Standardno dobru partiju je pružio Aleksa Avramović, koji je upisao deset poena, a svoj udeo je ponovo imao u sjajnoj odbrani našeg tima.

Posle utakmice, Avramović je dao i izjavu, a istakao je šta je uticalo na ovaj rezultat.

- Pre svega nivo agressivnosti u odbrani je odlučio meč, to mnogo veliku prednost daje nama, pogotovu u prvom poluvremenu, kada smo napravili 40 razlike. Prva petorka je dobro ušla u meč, odatle su se izrodili kontranapadi i trojke, uveli smo rivala u naš ritam i stvorili veliku prednost - istakao je košarkaš Partizana.

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije na meču sa Portorikom

Dodao je i da je atmosfera sjajna u ekipi.

- Atmosfera je uvek sjajna, na svakom okupljanju, u karantinu smo i družimo se, sada ćemo još više vremena provesti zajedno. Svi smo u službi reprezentacije i svi želimo da što bolje prestavimo našu Srbiju na prvenstvu - rekao je Aleksa, čiji ostatak izjave možete pogledati u videu na vrhu vesti.

Podsetimo, Srbiji je ovo bio poslednji meč u Beogradu pred put u Aziju, pošto će naši reprezentativci sutra krenuti put Azije, gde ih prvo čeka pripremni turnir u Šenženu, a zatim I Mundobasket.

Svetsko prvenstvo u košarci počinje 25. avgusta, a Srbija će svoj prvi meč u Manili odigrati 26. istog meseca, a rival će nam biti Kina. U grupi B su sa nama još I Južni Sudan, odnosno večerašnji rival Portoriko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading