VELIKO POJAČANJE ZA SRBIJU: Pešić dobio PLEJMEJKERA pred Mundobasket!

Autor:

Sport

12.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav "orlova" brojniji" za jedno ime.

VELIKO POJAČANJE ZA SRBIJU: Pešić dobio PLEJMEJKERA pred Mundobasket!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Nikola Topić, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet na pozajmici u Megi, priključiće se u subotu treninzima reprezentacije Srbije, koja se priprema za predstojeći Mundobasket.

Mladi košarkaš, koji je juče napunio 18 godina, predvodio je U18 reprezentaciju Srbije do zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Nišu, gde je za svoje partije i nagrađen MVP nagradom.

Topić se od starta nalazio na spisku Srbije, dobio je odmor posle prvenstva Evrope, ali kako je juče igrao za Megu, i to na dalekom Mikonosu, u pripremnom duelu protiv Univerziteta Južna Karolina, činilo se da od njegovog dolaska u reprezentaciju nema ništa.

Međutim, on će u subotu letom za Beograd stići među ostale reprezentativce i staviti se na raspolaganje selektoru Pešiću.

To je otkrio njegov menadžer, Miodrag Miško Ražnatović, koji je na društvenoj mreži Tviter potvrdio da će popularni "Top" od subote biti na treninzima "orlova".

Topić će biti deo tima u pripremnom meču protiv Portorika 16. avgusta, a nakon toga ćemo videti da li će biti među putnicima za Kinu, gde će Srbija odigrati dve prijateljske utakmice u Šenženu, protiv Kine i Brazila.

Podsetimo, Mundobasket se igra od 25. avgusta do 10. septembra, a Srbija će igrati u grupi B, zajedno sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom. Prvi meč na šampionatu će odigrati 26. avgusta, a rival će biti selekcija Kine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading